Weekend de Aventură în Făgăraș: Drumeție, Caiac și Hamac

Weekend de Aventură în Făgăraș: Drumeție , Caiac și Hamac

Hai să admirăm frumusețea impunătoare a Munților Făgăraș cunoscuți pentru frumusețea și măreția lor vâslind de pe Lacul Vidraru bucurându-ne de peisajul ce înconjoară.” Weekend de Aventură în Făgăraș : Drumeție , Caiac și Hamac ” este un eveniment care își propune în primul rând , plimbare , relaxare , prietenie , socializare și nu în ultimul rând , multă , multă distractie…

Sâmbătă: o expediție în caiace pe Lacul Vidraru .

Duminica: o super drumeție pe Canionul Valea lui Stan.

Plus o noapte petrecută în gașcă într-o cabană de munte în jurul unui șemineu! Este un eveniment ideal atât pentru începători cât și pentru avansați , nu este obligatoriu să știi să înoți , toți participanții vor purta vestă de salvare.Caiacurile sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar și persoanelor fără experiență, o stabilitate și direcție senzațională. Evenimentul se va desfășura pe perioada weekendului 24 – 25 august 2022. Sâmbătă dimineața la ora 9:30 , ne întâlnim cu toții la pontonul Canoe T’urs ( pe Transfăgărășan, lângă Hotel Valea cu Pești) , se ține un instructaj despre cum trebuie să stăm corect în caiac , despre cum trebuie să vâslim , facem cunoștință cu ambarcațiunile din dotare.
Vom petrece 3 – 4 ore în caiac pe Lacul Vidaru. În jurul orelor 14.00 ne vom deplasa cu vaporașul pe cealaltă parte a Lacului pentru un prânz în natură din partea casei (mâncare la ceaun ). Siesta o vom face în hamacele deja pregătite unde ne vom relaxa , socializa și vom admira superbul peisaj de toamnă. La finalul zilei ne întoarcem cu vaporașul la pontonul Canoe T’urs de unde vom porni către locul de cazare la Cabana Refugiul Bâlea Tunel.
Cabană situată într-un loc de poveste în inima Munților Făgăraș . Socializăm și petrecem în jurul focului. Dimineață , fresh și bine dispuși după o noapte petrecăreață și odihnitoare , mâncăm și continuam Aventuraaa. !!!! Canionul Valea lui Stan ne așteaptă !!! Un traseu spectaculos de aventură , ce impresionează prin îngustimea văii, cu pereți de stâncă ce se înalță amețitor, într-un peisaj sălbatic.

LOCURI DISPONIBILE : 26 persoane

Tarif pentru 2 zile : 350 lei /persoană

Include :
– caiace sit in – expediție
– canoe indiana
– veste de salvare
– asistență permanenta pe apă (din barcă cu motor)
– plimbare cu vaporașul pe Lacul Vidraru
– masa de prânz ziua I
– cazare
– drumeție
– hamace ( marca Ummoc – atelier românesc de hamace , gândit și cusut în familie. Creat în Munții Carpați de către trei frați pasionați de arhitectură și drumeții. Ummoc a fost croit pentru a face ieșirile în natură cât mai confortabile ) .
– plus o surpriză din partea organizatorilor.

Prețul NU include :- transportul nu este inclus . Dacă nu aveți mașină , vă putem ajuta cu un loc disponibil în mașinile celorlalți participanți . ECHIPAMENT RECOMANDAT pentru prima zi :

– Ochelari de soare
– Îmbrăcăminte adecvată sezonului
– Pălărie, șapcă sau orice protecție pentru cap
– Mănuși de protecție (similare cu cele de bicicletă) – ( opțional )
– Încălțăminte de apă (opțional)
– Haine de schimbEchipament recomandat pentru ziua a II-a :
– Ghete de munte (NU tenişi, adidaşi, trekkeri sau orice altă încălţăminte care nu susține glezna)
– Pantaloni drumeție (fără blugi) adecvați sezonului
– Tricou sintetic / merinos + Tricou sintetic / merinos de schimb
– Jachetă munte adecvata sezonului
– Rucsac
– Sandvișuri
– Fructe
– Apă
– Ciocolată
– Pelerina de ploaie

Opțional :
– Ochelari de soare
– Parazăpezi
– Cremă protecție UV

Rezervările se fac telefonic sau WhatsApp la numărul 0757522960 Elena , sau prin e-mail la adresa : contact@wakeupandlive.ro până la data de 18.09.2022, orele 16:00.
Plata se va face prin transfer bancar în contul Asociației .

ORGANIZATORI :- Asociația Wake Up And Live ( Trezește-te și Trăiește)
– Canoe T’urs
– Mirena Baraj Vidraru
– Refugiul Bâlea Tunel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *