Asociația Sportivă Wake Up And Live

„Trezește-te și trăiește”

Despre denumire – este semnalul de alarma pe care vrem sa-l tragem si totdata cel mai important mesaj pe care vrem sa-l transmitem. Trezeste-te. Traieste.

Despre noi

Asociatia a plecat de la un mic grup de drumetii pentru cativa oameni care au impartit valori comune, obiective similare, pasiunea pentru sport, natura si autenticitate, dorinta de a fi PREZENTI.

In acest social care ne obliga sa cautam si sa manifestam perfectiunea fizica si bogatia materiala, ne permitem sa credem in si sa promovam miscarea ca principala sursa a sanatatii fizice si emotionale dar si simplitatea, sinceritatea, naturalul, toleranta – in interactiunile cu noi insine dar si cu ceilalti.

Ne dorim sa readucem in atentia oamenilor si sa crestem stima de sine iar nu imaginea de sine.

Ne dorim sa aducem in viata celor care ni se alatura momente de calitate, de bucurie sincera. Ne adresam parintilor constienti care se dedica unei evolutii proprii dar comune cu a copiilor pe care ii educa, nu doar ii cresc. Copii pe care vrem sa-i invatam despre importanta miscarii, a sportului, a jocurilor interactive directe, a comunicarii fata in fata, fara bariere si nu in ultimul rand a disciplinei.

Subliniem importanta disciplinei la copii, pe care nu o intelegem ca supunere in fata autoritatii unui adult, ci o abilitate a copilului de a-si regla comportamentul in concordanta cu normele morale, sociale- in lipsa recompenselor sau sub pericolul pedepsei, capacitatea de a lua decizii, de a ramane consecvent si de a intelege, mai tarziu, in viata adulta ca succesul reprezinta de cele mai multe ori curajul si fidelitatea cu care iti urmezi visele punand laolalta micile esecuri, fara a renunta vreodata.

Dar despre toate acestea, pe larg, in imagini si cuvinte, pe viitor.

Cu drag,

Echipa Wake up and Live