Cu CAIACUL și HAMACUL pe Lacul Vidraru

Cu CAIACUL și HAMACUL pe Lacul Vidraru – 25.06.2023

Asociația Wake Up And Live și Canoe T’urs vă invită să petrecem o zi frumoasă în natură .
Este un eveniment ideal atât pentru familii , începători cât și pentru avansați , nu este obligatoriu să știi să înoți , toți participanții vor purta vestă de salvare.Caiacurile sunt special concepute pentru turele comerciale, oferind chiar și persoanelor fără experiență, o stabilitate și direcție senzațională .

Evenimentul se va desfășura duminică , 25 IUNIE 2023 , între orele 10:00 – 16:30. Duminică dimineața la ora 9:45 , ne întâlnim cu toții la pontonul Canoe T’urs ( pe Transfăgărășan, lângă Hotel Valea cu Pești) , se ține un instructaj despre cum trebuie să stăm corect în caiac , despre cum trebuie să vâslim , facem cunoștință cu ambarcațiunile din dotare.Vom petrece 3 – 4 ore în caiac pe Lacul Vidraru .


În jurul orelor 13.00 ne vom deplasa cu vaporașul pe cealaltă parte a Lacului pentru un prânz în natură din partea casei (mâncare la ceaun ). Siesta o vom face în hamacele deja pregătite unde ne vom relaxa , socializa și vom admira superbul peisaj.


La finalul zilei ne întoarcem cu vaporașul la
pontonul Canoe T’urs.

LOCURI DISPONIBILE : 30 persoane

Tura se va organiza cu un număr minim de 6 persoane.

Tarif pentru 1 zi : 250 lei /persoană

Include :
– caiace sit in – expediție
– padele
– veste de salvare
– asistență permanenta pe apă (din barcă cu motor)
– plimbare cu vaporașul pe Lacul Vidraru
– masa de prânz
– hamace ( marca Ummoc – atelier românesc de hamace , gândit și cusut în familie. Creat în Munții Carpați de către trei frați pasionați de arhitectură și drumeții. Ummoc a fost croit pentru a face ieșirile în natură cât mai confortabile ) .
– plus o surpriză din partea organizatorilor.

Prețul NU include :– transportul nu este inclus . Dacă nu aveți mașină , vă putem ajuta cu un loc disponibil în mașinile celorlalți participanți .

ECHIPAMENT RECOMANDAT: – Îmbrăcăminte sport adecvată sezonului
– Mănuși de protecție (similare cu cele de bicicletă) – ( opțional )
– Încălțăminte comodă
– Ochelari de soare
– Haine de schimb

Rezervările se fac telefonic sau WhatsApp la numărul 0757522960 Elena , sau prin e-mail la adresa : contact@wakeupandlive.ro.
până la data de 22.06.2023 , orele 14.00.
Plata se va face prin transfer bancar în contul Asociației .ORGANIZATORI :– Asociația Wake Up And Live ( Trezește-te și Trăiește)
– Canoe T’urs
– Mirena Baraj Vidraru 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *